05 2286 505

Soita ja kysy lisää!

Yksilölliset kalusteet keittiöön ja kylpyhuoneeseen

Suunnitteletko uutta keittiötä tai kodinhoitohuonetta? Oletko remontoimassa ja uudistamassa kotisi kaapistot? Meiltä saat kylpyhuonekalusteiden lisäksi kalusteratkaisut niin liukuovikomeroryhmiin ja wc-kalusteisiin kuin muihinkin kaapistoihin — tarkasti mittatilaustyönä.

Jarihansa Oy Ltd on kotkalainen kalustevalmistaja, joka toteuttaa laadukkaat kodin mittatilauskalusteet yksilöllisesti käsityönä. Teemme erilaiset kalusteratkaisut ammattitaitoisesti pitkällä kokemuksella.

Suunnittelemme ja toteutamme kalusteet malli- ja materiaalitoiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Sinä kerrot ja me toteutamme! Mittatilauskalusteet on suunniteltu juuri siihen tilaan täydellisesti sopiviksi. Kun kalusteet on tehty tarkasti mittojen ja asiakkaan toiveiden mukaan, ne ovat paitsi täysin uniikit, ne saavat tilan parhaimmat puolet esiin.

Mittatilauskalusteemme

  • Keittiökalusteet
  • Kylpyhuonekalusteet ja wc-kalusteet
  • Komerot
  • Liukuovikomerot
  • Pöytälevyt
  • Ovet
  • Hyllylevyt

Kodin uudistaminen mittatilauskalusteilla alkaa ideoinnista. Autamme mielellämme asiakasta heti alusta alkaen. Otamme tarkat mitat, jonka jälkeen suunnittelemme keittiön ja käymme luonnokset läpi asiakkaan kanssa. Valmistamme tuotteet hyväksytyn suunnitelman pohjalta. Kaikki tapahtuu avaimet käteen -periaatteella, joten toteutamme projektin aina asennukseen asti. Sinun tehtäväksesi jää vain nauttia kodin uudistuneesta ilmeestä.

Katso kuvagalleriamme toteuttamistamme kalusteratkaisuista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Jätä yhteystietosi - me otamme yhteyttä!

Jarihansa Oy Ltd
Jylpyntie 19-21
48230
KOTKA
05 228 6505
jarihansa@kymp.net
www.jarihansa.fi